Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvallsbo i final i humortävling i Grums

Sundsvallsbon Daniel Strömberg ställde sig för första gången på en scen förra veckan. På tisdagskvällen är han i final i Bungy Comedy i Grums.

Sundsvallsbon Daniel Strömberg ställde sig för första gången på en scen förra veckan. På tisdagskvällen är han i final i Bungy Comedy i Grums.

Bungy Comedy är en tävling stå upp-komik för debutanter. Bakom klubben står komikerna Kristoffer Appelquist och Erik Axelsson.

En som ställde sig på scenen i Grums förra veckan var Daniel Strömberg från Sundsvall. Det gick så pass bra att han tog sig till finalen på tisdagskvällen.

– Stunden innan jag gick upp kändes som det värsta jag varit med om. Jag tappade känseln i ansiktet. Men jag fick med mig några skratt i början och kunde lugna ner mig, säger Daniel Strömberg.

Han berättar att han utgår från sin vardag när han skriver sina skämt.

– Jag gör humor över sådant som gör mig frustrerad. Det kan vara disken som är det värsta jag vet, och så skruvar jag till det. Det kan vara något om mina två barn eller min sambo som inte alltid gör som jag vill, säger Daniel Strömberg.

Han känner sig lite lugnare inför finalen eftersom han nu har mött en publik en gång.

– Men nu är det final och priser det handlar om. Det finns säkert andra grejer jag kan bli nervös över.

En sak som är säker är att han fått blodad tand för stand up.

– Det är det här jag velat hålla på med, säger han.