Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvallsspelarnas fina gest till klubbprofilen: "Var det minsta vi kunde göra"

Efter nyår lämnar Roger Magnusson Sundsvall Hockey och sin roll som marknadsansvarig.
På nyårsafton överraskades han av spelartruppen.
– Jag hade inte förväntat mig att de skulle stå utanför på bron i går, säger Magnusson.
– Det var kul att han blev så glad, säger forwarden Christoffer Persson.

Annons

I höstas berättade Roger Magnusson att han efter tio år kommer att lämna Sundsvall Hockey.

En ny tjänst utanför hockey gör att han lämnar rollen som marknadsansvarig i klubben och inför årets sista hemmamatch, mot Asplöven, tackades han av inför hemmapubliken.

På nyårsafton var det dags för avtackning igen. Den här gången var det spelartruppen som låg bakom hyllningarna.

– Det var väl "Svebba" (Johan Svedberg) som tog initiativet innan vi gick på nyårsvila och han sa att vi borde göra något. Så vi kom överens om att lägga en slant var och köpa ett presentkort på Södra Berget till Roger och hans familj. Det var det minsta vi kunde göra, säger Christoffer Persson.

När spelarna dök upp utanför Rogers hus var den en överraskad marknadschef som tog emot.

– Jag hade inte förväntat mig att de skulle stå på bron i går, det hade jag inte men det var jätteroligt. Jag är otroligt hedrad och rörd naturligtvis. Det känns jätteroligt att de uppskattar mig för det jag har gjort och hjälpt dem med. Vi har haft en bra relation, jag har varit nere i omklädningsrummet varje dag och surrat och försökt hjälpa till när de behövt något, säger Magnusson.

Christoffer Persson kan inte annat än stämma in i att truppen haft en bra relation med Roger.

– Han har varit nära oss spelare och hjälpt oss med det ena och det andra. Det har varit biljetter och lägenheter. Han har varit som en extra hjälp för oss hela tiden. Man har kanske inte tänkt på det nu förrän han ska gå hem, man har nästan tagit det för givet att man kan ringa Roger om det är något, säger Persson.

LÄS MER: Nyckelpersonen har sagt upp sig – lämnar Sundsvall Hockey