Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvallstränaren: "Har det bra ställt på målvaktssidan"

Sundsvall Hockey tar sig an Almtuna på hemmais. Här är läget inför matchen.

Nedsläpp

Hockeyallsvenskan, omgång 38.

Sundsvall Hockey–Almtuna IS, Sundsvall Energi Arena, 19.00.

Läget i laget

Mathias Karlsson var sjuk senast. Magnus Åkerlund är tillbaka i speldugligt skick.

Coachsnack

Leif Strömberg, Sundsvall Hockey. "Vi får se vem som står i mål. Vi anser att Magnus Åkerlund är spelklar, han går för fullt nu. Markus Olsson var tät och fin mot Björklöven och var ruggigt bra i derbyt tillsammans med Johan Mattsson. Det var två kanonmålvakter där. Olsson stod upp när vi behövde det som mest. Vi har det bra ställt där".

Notera att ...

... det är två lag som är nedanför var sitt streck som möts. Sundsvall Hockey är i botten och har 17 poäng upp till fast mark. Bättre utgångsläge har gästerna Almtuna som är på samma poäng som Pantern som ligger på den sista play off-platsen, men har sämre målskillnad.

... lagen har 1–1 i inbördes möten den här säsongen. Christian Söderström fixade straffsegern till 3–2 i mitten på oktober. Drygt en månad senare hämnades Almtuna och gjorde 4–0 på Sundsvall hemma i Uppsala.

... Michael Haga är poängbäst i Almtuna med 35 jämnt fördelade poäng (18+17). I Sundsvall är Christian Söderström bäst med 30 (12+18).