Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sundsvallstränaren om Åkerlund: "Vi får se hur det blir efter värmningen"

Sundsvall Hockey tar emot Borlänge på Sundsvall Energi Arena kl 19.00. Här är förutsättningarna.

Läget i laget:

Åkerlund klev av isen efter första perioden mot Troja. Han var inte med på isträningen och det är oklart om han kommer till spel mot Borlänge.

Läs också: Åkerlund skadad – ser ut att missa matchen mot Borlänge

– Alla har tränat, men det är blandad träning. Några har varit på isen, några rehab/fys och andra har cyklat. Sen får vi se efter värmning i morgon vilka som spelar och inte, säger tränaren Leif Strömberg.

Tränarsnack:

– Borlänge är ett fulblodat motstånd, precis som Troja var. Vi lever dag för dag och ser till att varje dag blir en bra dag. Det går inte att fokusera fem steg fram, eller börja titta på hur många poäng motståndarna har. Vi måste koncentrera oss har och nu och på det arbete vi gör. Och det är precis det vi gör också, säger Leif Strömberg.

Notera att ...

... Sundsvall Hockey har tagit poäng i samtliga kvalseriematcher och ligger tvåa i serien, efter Södertälje.

... Borlänge ligger näst sist i tabellen med tre poäng.

Hockeypuls: Förre Sundsvallsspelaren om kvalracet: "Det är bra för Timrå om Sundsvall klarar sig kvar"

Läs också: Sundsvall Hockey bjuder in 50 flyktingar till kvällens match: "Folk pratar skit, men de är inte mer än människor"