Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avspark

Annons
Örgryte ISGIF Sundsvall
Gamla Ullevi 17.00 (söndag)
Läget i lagen
Örgryte IS: Johan Anegrund (knä).
GIF Sundsvall: Kalle Ljungberg (korsband), Jonas Wallerstedt (korsband), Daniel Näsholm (fot), Johan Andersson (knä).
Tränarsnack
Örgryte IS: Jag är nöjd med poängen vi tog mot Djurgården på Stadion, men inte sättet vi spelade på.Vi är alldeles för defensiva och tänker i första hand på att försvara oss. GIF Sundsvall är en svår motståndare som har min respekt. De blir bättre och bättre och gör det bra med relativt små resurser, säger tränaren Zoran Lucic.
GIF Sundsvall: Vi har tränat bra i veckan och i de tre inledande matcher har vi presterat go fotboll. Även om vi kanske har fått lite mager utdelning. Vi har visat att vi är svårslagna och förhoppningsvis tar vi tre poäng på söndag, säger tränaren Jan Halvor Halvorsen.
Så spelar Örgryte IS (preliminärt):
Dick Last Edwin Phiri, Walter Tomaz Jr, Jukka Sauso, Anders Prytz Robin Ganemyr, Ailton, Magnus Källander Christian Hemberg, Paulinho Guara, Johann Gudmundsson.
Avbytare: Axel Wibrån (mv), Marcus Dahlin, Tuomas Uusimäki, Angelo Vega, Nadir Benchenaa.
Så spelar GIF Sundsvall (preliminärt):
Fredrik Sundfors Fredric Lundqvist, Patrik Eriksson-Ohlsson, Stefan Ålander, Mattias Nylund Peter Olofsson, Mikael Åskoogh, Donatas Vencevicius, Tommy Bergersen Mikael Dahlberg, Andreas Hermansson,
Avbytare: Dan Hagman (mv), Tobias Eriksson, Hasse Bergh, Öyvind Svenning, Linus Johansson.
Notera att
... GIF Sundsvall har avancerat förbi Jönköping Södra i den allsvenska maratontabellen. Numera ligger man på 25:e plats. Fem poäng efter Västra Frölunda på 24:e.
... senast lagen drabbade samman på Gamla Ullevi var i den sista spelomgången under fjolåret. Då vann GIF med 31 efter mål av Jonas Wallerstedt 2 och Mikael Dahlberg.
... Kalle Ljungberg har opererats för sin korsbandskada och att Jonas Wallerstedt står på tur på måndag. Mittbacken Johan Andersson hoppas så snart som möjligt få göra en magnetröntgen för att kolla upp sitt knä.
Tipset
02Mer läsning

Annons