Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förre GIF-målvakten bryter kontraktet efter kaoset: "Alltid tråkigt"

Ängelholms FF sladdar både itabellen och ekonomiskt. Nu bryter förre GIF-målvakten Oscar Berglund kontraktet med klubben. "Det är alltid tråkigt att det ska behöva gå så här långt" säger han till Fotbollskanalen.

Annons

Oscar Berglund, som lämande GIF Sundsvall efter två år i klubben inför säsongen 2014, har sedan förra säsongens start spelat i Ängelholms FF.

Ett lag som i nuläget ligger på nedflyttningsplats i Superettan och samtidigt brottas med stora ekonomiska problem, något laget gjort under en tid. Bland annat har spelare inte fått sina löner utbetalda vissa månader.

Det har lett till att Oscar Berglund nu rivit sitt kontrakt med klubben.

– Ja, det är alltid tråkigt att det ska gå behöva gå så här långt. Nu fick jag chansen på ett heltidsjobb så att jag har jobb vid sidan av, så vi kunde gå skilda vägar. Jag har inte tänkt så mycket på fotbollen, säger Berglund till Fotbollskanalen.

Om Berglund och hans tidigare lagkamrater kommer få lönen utbetald i efterhand återstår att se.

– Jag har faktiskt ingen aning om vad de har sagt till om, säger han och fortsätter:

– Det är ju trist att det ska bli så här. Dels först med oss som inte fick vara med. Sen om det nu är som du säger för att det inte kommer för juli. Det håller liksom inte i längden för någon. Vi får väl se hur det landar, om de kör vidare över huvud taget, säger Berglund till Fotbollskanalen.

Mer läsning

Annons