Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norrman tränar med Giffarna

/

En meriterad norrman tränade i går med GIF Sundsvall. — Erik Hoftun är god kamrat med Jan Halvor och i nuläget är han bara här på besök med familjen, säger klubbchefen Urban Hagblom.

Annons
Jakten på förstärkning pågår febrilt just nu.
Men enligt Urban Hagblom är inte Rosenborgsspelaren Erik Hoftun, 36, med i bilden annat än i folks spekulationer.
Han är en väldigt bra spelare, men är här på besök bara. Vi har inte diskuterat någonting med honom utan han tränade med laget för att hålla sig i form, säger han om backen.
I kväll väntar match för Giffarna mot Djurgårdens IF.
I samband med matchen ska ledningen från DIF och GIF sätta sig ned och se om de finner en lösning för Djurgårdenspelaren Thomas Backman.
Förhoppningsvis ska vi komma överens om att han ska spela i GIF Sundsvall, säger Hagblom.
Även Mikael Lustig från Umeå kommer att finnas på plats under måndagen.
Honom har vi följt under en långt tid och han är en viktig del i vår framtida satsning. Han blir kvar till på tisdag så under måndagen ska han bara se sig omkring.
Urban Hagblom betonar hur svårt det är att hitta nyförvärv som kan tillföra laget den spetskompetens som man just nu förtvivlat behöver.
Det är en oerhört tuff marknad, och vår ambition är att fylla luckorna efter Jonas Wallerstedt, Kalle Ljungberg och Öyvind Svenning väldigt snabbt. Men det är en begränsad marknad där 98 procent av spelarna är under kontrakt, säger han.
I fredags var som ST tidigare berättat Christian Hemberg på besök hos GIF, men där är ingenting nytt i dagsläget.

Mer läsning

Annons