Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nylund förlänger kontraktet med GIF

Vänsterbacken Mattias Nylund förlänger sitt kontrakt med GIF Sundsvall. Det nya kontraktet går ut efter säsongen 2007. — Mattias visar att han tror på GIF Sundsvall och det känns fantastiskt bra att han förlängt sitt kontrakt med klubben, säger klubbchefen Urban Hagblom.

Annons
Det känns naturligtvis otroligt bra att Mattias väljer att stanna kvar i klubben även de närmaste åren, säger klubbchefen Urban Hagblom om fortsätter:
Mattias har haft en väldigt positiv utveckling under de senaste säsongerna visat vilken enormt duktig fotbollsspelare han är vilket också har inneburit att han har blivit uttagen i landslaget. Genom att skriva under ett nytt kontrakt visar Mattias att han tror på GIF Sundsvall och dess framtid.
Nylunds nuvarande kontrakt gick ut efter den här säsongen, vilket skulle ha inneburit att han kunnat gå gratis till vilken klubb som helst.
Det sätt Mattias agerat på visar på ett stort hjärta och hög moral för GIF Sundsvall samt på en ömsesidig respekt mellan klubben och Mattias själv, kommenterar Hagblom och avslutar:
Att tongivande spelare som Nylund markerar att de tror på klubben och är villiga att fortsätta kämpa för att Sundsvall ska ha ett Allsvenskt fotbollslag är oerhört glädjande och viktigt för oss.

Fakta Mattias Nylund
Född: 1980-09-23
Längd: 182 cm
Vikt: 77 kg
Moderklubb: Söråkers IF
Kom till GIF från: AIK

Mer läsning

Annons