Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: Jorden runt med Giffarna

Under säsongen har resorna gått till Värnamo, Ängelholm och Degerfors.
Nu väntar semester och vida världen för spelare och ledare i GIF Sundsvall.

Johan Eklund ska på bröllopsresa till New York, Simon Helg ska simma med hajar i Sydafrika och Eric Larsson ska spela tennis i Egypten. Samtidigt är Stefan Ålander hemma och renoverar en toalett.

Annons

Här är GIF-truppens resplaner:

Pa Dibba, eventuellt Mexiko.

– Jag ska vara med familjen och sedan blir det en resa till värmen med min bäste vän. Det kan bli Mexiko.

Daniel Sliper, Köpenhamn.

– Köpenhamn blir det garanterat. Min utgångspunkt kommer vara Skåne och sedan får vi se om det blir någon mer resa.

Jón Gudni Fjóluson, solresa.

– Först kommer vi vara kvar i Sundsvall och sedan blir det en resa till värmen. Kanske Kanarieöarna.

Adam Chennoufi, Umeå.

– Jag ska hem till Umeå. Tidigare när vi åkt utomlands har det inte blivit så mycket semester eftersom man fått jaga runt efter barnen. Nu ska jag lämna dem till föräldrarna som får vara barnvakt så man kan slappna av.

Sebastian Rajalakso, London och Barcelona.

– Barnen får stanna hemma medan jag och tjejen åker till London och Barcelona. Sedan kommer vi vara i Sundsvall en hel del eftersom barnen går på dagis.

Robbin Sellin, London.

– Jag ska dit och shoppa och må gott.

Joakim Nilsson, Köpenhamn.

– Jag ska till brorsan (Per) i Köpenhamn och hälsa på. De har en match under tiden jag är där. Sedan ska jag vara hos föräldrarna i Härnösand.

Robert Lundström, Mexiko eller Dubai.

– Vi har inte bokat än men det blir en solresa. Antingen till Mexiko eller Dubai tror jag.

Cevin Dotson, Thailand.

– Vi hade pratat om det redan i fjol men då blev det aldrig av. Nu blir det två veckor.

Filip Tägström, stannar hemma.

– Eftersom jag går i skola fortfarande så blir jag hemma.

Roger Franzén, Thailand.

– Det är sjunde året i rad.

Marcus Danielson, Dubai.

– En vecka i Dubai blir det sedan ska jag vara i Eskilstuna. Eftersom jag pluggar så kommer jag vara i Sundsvall en vecka i december också för jag har en tenta då.

Jonathan Malmberg, kanske Miami

– Blir hemma och kör rehab, men kanske åker en vecka till Miami också."

Simon Helg, Sydafrika.

– Jag åker direkt nedåt, till Stockholm och Eskilstuna. 1 december åker jag och min flickvän till Sydafrika i tre veckor. Vi ska ta det som det kommer, men kommer börja i Kapstaden. Kanske besöker vi några vingårdar och åker på någon safari. Och så kanske vi simmar med hajarna.

Erik Granath, Bologna och Gran Canaria.

– Jag åker till spanien 6 december. vi ska till Gran Canaria och spela golf. Det är första gången jag åker på en golfresa och jag åker med familjen eftersom min styvfar fyller 50 år. Vi blir borta en vecka. Men först ska jag till Bologna i tre dagar.

Tommy Naurin, Göteborg.

– Jag kommer att åka hem till Göteborg.

Rúnar Sigurjónsson, Horsens (Danmark) och Island.

– Först åker jag till Danmark i tio dagar eftersom min mamma bor där. Den 1 december åker jag till Island och stannar till den 5 januari. Jag har inte varit hemma på Island på ett år nu och det kommer mest handla om att umgås med vänner och familj. Om jag fick bestämma skulle Allsvenskan få starta nu, men det är klart att kroppen behöver få vila också.

Granit Buzuku, Malmö och Kosovo

– Jag kommer att åka ned till Malmö för att hälsa på syrran i några dagar. Sedan blir det kanske några dagar i hemlandet (Kosovo) för att träffa släktingar. Förra året när jag var skadad åkte jag ned dit med en kompis och det var kul att träffa alla. Jag har väldigt många släktingar där. Då kommer jag träffa små kusiner och spela lite fotboll med dem.

Johan Lundgren, Göteborg.

– Jag ska hem till Göteborg. Jag har inte bestämt någon resa, men det kanske blir någon sista minuten eller något. Jag ska mest träffa familjen, tjejen och vänner och sådär.

Johan Eklund, New York och Spanien.

– Det blir en bröllopsresa till New York för mig och frun i början av december. Då blir det lite hockey och god mat och grejer. Sedan kommer vi åka till Spanien en sväng med grabben och vara där några dagar. Man måste passa på, det blir inte så mycket ledighet andra tider på året.

Stefan Ålander, Bergsåker och Stockholm.

– Vi åker ned till Stockholm ett par dagar och gör lite barngrejer. Annars är det lite renoveringsgrejer där hemma. Det är någon toalett som ska fixas på övervåningen och det brukar alltid vara någonting mer också.

Dennis Olsson, Thailand.

– Det är "Jocke-fys" (Svedberg), Richard Richardsson ska också dit. Jag åker med Cevin Dotson och vi har en annan kompis som kanske dyker upp där. Vi har en natt bokad sedan ska vi flyta runt lite och se så mycket som möjligt. Träning blir väl inte högsta prioritet de två veckorna, men jag ska försöka hålla i gång och sedan blir det hårdkörning när jag kommer hem.

Eric Larsson, Uppsala, Örebro och Egypten.

– Först blir det Uppsala, sedan vidare till Örebro och sedan åker jag och polaren till Egypten en vecka. Så det ska bli skönt. Jag har tenta veckan efter så det blir lite plugg, men vi ska hinna med sol och bad och tennis också så det blir skönt.

Leo Englund, Bali.

– Jag åker dit ett par veckor med kompisar. Jag har inte varit där tidigare, men däremot i Thailand.

Joakim Svedberg, fystränare, Richard Richardsson och Roger Franzén åker alla till Thailand – men till olika platser och med olika sällskap.

Joel Cedergren åker till Barcelona, Paris och Portugal.

Mer läsning