Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Susanne Bertlin sätter upp julshower – med olika koncept

Uno Svenningsson, Schlagerrycket och “Tribute to the Divas” - en hyllning till kvinnliga artister.
I kväll inleds julbordsshower under tre veckor i Stadshusets Spegelsal i Sundsvall.
 Jag tycker att vi har hittat en bra blandning av olika koncept med julen som grund, säger producenten Susanne Bertlin.

Under torsdag, fredag och lördag de kommande tre veckorna blir det julbordsshower med olika koncept i Spegelsalen. I kväll är det premiär med Uno Svenningsson, som släppte sitt senaste album Jag sjunger för dig i oktober.

Uno kommer att framföra jullåtar, några av sina hits och material från senaste skivan, säger Susanne Bertlin.

Som traditionen bjuder blir det även sedvanliga jullåtar under showen med sångerskorna Susanne Bertlin och Sofia Svensson. De ackompanjeras av Mats Ejesjö, bas, Tomas Coox, keyboard, Björn Hagberg, gitarr och Pierre Söderberg på trummor.

Vi kommer att ha ett julset bestående av kända jullåtar med soul- och jazzkaraktär.

I Schlagerrycket 11-13 december är det schlager som gäller, med bland andra Niklas Frisk på scenen.

Det blir väldigt blandat med allt från La det svinge till BWO, Carola och Pontare. Vi kommer att köra de mest kända schlagerlåtarna.

Under den sista veckan – 18-20 december – avslutas julbordsshowerna med Tribute to the Divas, som är en hyllning till stora kvinnliga artister.

Det är en helt egen komponerad show med en blandning av soft musik, medley och showtema.

Publiken kommer att få höra låtar som framförts av bland andra Monica Setterlund, Duffy, Céline Dion, Madonna och Beyonce.

Totalt 22 personer finns på scenen samtidigt i några av numren med vokalgruppen SoNice och sångerskorna Jenny Nordqvist, Susanne Bertlin och Sofia Svensson.

13-årige Oskar Brusell Gabrielsson, Njurunda, har tidigare gästat Nevergreen Big Band och varit med i DröseNorberg Nöjen samt egna framträdanden runt om i Sundsvall. Här sjunger han Grease lightning från filmen Grease.

Förhandsintresset till julbordsshowerna i Spegelsalen – som är Susanne Bertlins största projekt någonsin i Sundsvall – har varit stort.

Vi har mycket bokningar. Jag tror att det är blandningen med julstämning och show och gästartister som Uno. Dessutom är Spegelsalen en otroligt vacker och mäktig lokal som vi har gjort julfin nu, säger Susanne Bertlin.