Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svar från Timrås supporterklubb: Patetiskt uppträdande som vi inte accepterar

Replik på Pinsamt beteende från Timråsupportrar på bortaplan – men allt sopas under mattan, ST 15/10.

Det är förstås otroligt tråkigt att du känner dig illa berörd av Timråsupportrarnas agerande i Södertälje. Men det är beklämmande att du hänger ut Timrå IK och supporterklubben i termer som att ingenting görs eller att de ställer sig bakom dylikt beteende. Det finns inte på kartan att varken moderföreningen eller supporterklubben accepterar det scenario som inträffade med en tänd bengal.

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Även om det är ett patetiskt uppträdande och moraliskt helt förkastligt så får man aldrig glömma att det är människor vi pratar om. Det främjar ingen att bli uthängd. För fel och dumheter kan vi alla göra. En del större, en del mindre. Supporterklubben har en bra dialog med både moderföreningen och ordningsvakter med en kontinuerlig kontakt samt utvärderingar och uppföljningar både på hemmaplan och på gästande lags arenor. Men vilka åtgärder som vidtas är något som kommuniceras internt.

Om du bara sansar dig lite grand så lär du bli varse om konsekvenserna. Tro inget annat än att det jobbas hårt i kulisserna för att bräcka mörka element som på ett flagrant uselt sätt svärtar ner Timrå IK:s goda anseende.

Det gläder mig oerhört att du vill Timrås väl och ve. Men nästa gång kan du väl lyfta telefonen och ringa ordförande i SK (Tobbe Dahlstedt) eller mig om det finns några klagomål eller synpunkter som bör beaktas. Vi står bägge två i telefonkatalogen. Tack på förhand.

Med hopp om en ljusnande framtid.

För Timrå – i tiden.

Magnus Sjöstedt, Valberedare SK

Läs även:

Timråtränarens tre nycklar bakom succén – och siffrorna som imponerar (Plus)

Replik: Patronerna låg inte bakom smällen – pojken har bjudits in till en träning

Ordningsvakt: Rökgranat skrämde slag på pojke – jag trodde att våra supportrar var rumsrena

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel