Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svåra slutval i ”Bonde söker fru” – här är tjejerna som bönderna valde

Marcus Andersson behövde mer tid och Pontus Hugosson letade efter de rätta känslorna. Men i onsdagens "Bonde söker fru" tvingades de göra sina slutgiltiga val.
– Det är en annan sak om det blixtrar till på en gång, säger Marcus.

Annons

► Läs mer: Alexandra Sandström om blickarna på stan: ”Det är mycket tissel och tassel”

Älgbonden Daniel Johansson har redan fått sin Alexandra Sandström och i förra veckans avsnitt av TV4:s "Bonde söker fru" valde Pia Westén att lämna köttbonden Stefan Hildingssons gård då han bara hade ögon för Hanna Sundin.

► Läs mer: ”Bonde söker fru”-Alexandra: ”Jag var den enda som inte såg att han hade känslor för mig”

I onsdagens avsnitt var det dags för mer traditionella slutval hemma hos köttbonden Marcus Andersson och hästbonden Pontus Hugosson. På deras gårdar gick det inte lika lätt.

Till slut valde Pontus Lisa Johansson framför Cecilia Nancke.

– Jag var inne på att det skulle bli så, men jag ville ändå ta valet så sent som möjligt, säger han.

Pontus säger att de riktigt starka kärlekskänslorna inte infann sig med Cecilia.

– Jag tycker att hon är en jättebra tjej men det kändes som att känslorna inte skulle komma där. Med Lisa visste jag fortfarande inte, därför ville jag fortsätta träffa henne.

Marcus Andersson har i sin tur haft en ganska skakig "Bonde söker fru"-resa. Efter att han valde att skicka hem alla tjejer från slottet ordnade TV4 fram ett gäng nya frierskor till honom.

Han ångrar inte beslutet men det gjorde samtidigt att han fick mindre tid med sina tjejer jämfört med de andra bönderna.

– Eftersom det inte blev någon kärlek vid första ögonkastet hade man inte hunnit bygga upp några djupare känslor under tiden på gården. Det är klart att jag inte fick lika mycket tid med var och en som jag hade fått om jag hade bjudit in fyra från slottet, säger Marcus.

► Läs mer: Bonde-Stefan föll pladask för Hanna från Stugun: "Nu kan vi visa vår kärlek"

Slutvalet stod mellan Isabell Andrén och Ida Eckerwall och han bestämde sig för att fortsätta träffa den förstnämnda.

– De är ju jättebra båda två. Ida är jättetrevlig och lätt att umgås med men det kändes ännu bättre med Isabelle. Hjärtat slog lite starkare för henne. Sedan om det var rätt eller fel, det återstår att se, säger Marcus.

I nästa avsnitt ska de fyra bönderna åka på semester tillsammans med sina utvalda frierskor. Det blir bland annat resor till Skottland och Spanien.

Linus Brännström/TT