Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svartvik toppar tabellen efter seger mot Ope

Svartvik är ny serieledare i division 3 mellersta Norrland i fotboll. Detta efter hemmaseger med 10–0 (4–0) mot Ope. Svartvik leder nu serien med ett poäng före Stöde. Ope ligger däremot på 13:e plats.

– En match där vi i princip dominerar totalt från första minut tills domaren blåste av matchen. Vi höll ett högt tempo som Ope hade svårt att hänga med i, men vid ställningen 2–0 hade de chansen att reducera men lyckades skjuta över i princip från mållinjen. Hade vi varit mer tålmodiga hade vi kunnat leda med mer i pausvilan än 4–0. I andra halvlek ångar vi på i samma fart som i första och målen trillade in. När vi vinner med 10–0 ska hela laget ha beröm för deras insatser, men jag ger ett litet extra plus till William Åsenlund, kommenterade Svartviks lagledare Leif Viklund.

Det var sjunde matchen i rad utan förlust för Svartvik.

Målgörare för Svartvik var Bleart Ugzmajli 3, Ahmad Khreis 2, William Åsenlund, Karl-William Svedin, Jonathan Åhlin och Joacim Johansson. Ett av Svartviks mål var ett självmål.

Söndag 2 juni 14.00 spelar Svartvik borta mot Sollefteå.