Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Svenska landslaget" gästar Dragons i Sporthallen

Sundsvall Dragons–Uppsala Basket, Sporthallen, 19.04.

Annons

Läget i laget

Ernests Kalve blir pappa i dagarna och är ett frågetecken. Edvin Jonsson, som hade någon minuts speltid senast, har stukat foten illa.

Coachsnack

– Uppsala har ett intressant material med bara svenska spelare. Ja, de har ligan bästa svenska material med bröderna Person, Axel Nordström, Alexander Lindqvist och Anton Gaddefors som är skadad. Alla är mer eller mindre aktuella för landslaget. Vad det gäller oss så har vi en bra känsla, säger Tommie Hansson.

Notera att ...

... senast lagen drabbade samma vann Dragons i Uppsala med 88–79. William Gutenius var flitig i poängprotokollet med sina 20 poäng.

... Dragons är i fin form och tisdags kom fjärde raka segern när Malbas besegrades i Skåne med 85–60.

... kvällens möte med Uppsala inleder en svit på tre raka hemmamatcher, där sedan ecoÖrebro och Umeå gästar i tur och ordning.

... Uppsala har inte vunnit på bortaplan sedan den 16:e oktober (ecoÖrebro), men har å andra sidan bara spelat fem bortamatcher sedan dess.