Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sveriges bästa arbetsgivare utsedd – flera av företagen finns i länet

Universum har gjort en undersökning av Sveriges bästa arbetsgivare och nu har man sammanställt en lista. Flera av företagen som toppar listan har kontor i Västernorrland och ett av företagen, Knightec, har sitt huvudkontor i Örnsköldsvik.

Första gången konsultföretaget Knightec är med i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare går företaget direkt in på en åttonde plats i klassen stora arbetsgivare. Undersökningen bygger på enkätsvar från de egna medarbetarna som bedömer sin arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

Knightecs vd Dimitris Gioulekas har tidigare vunnit utmärkelsen årets vd av ledarskapssajten Motivation.se och utbildningsföretaget Executive People.

För Plus-kunder: Knightec en av landets bästa arbetsgivare: "Jag känner en enorm stolthet"

Läs mer: Dimitris – vd:n som tror på mångfald

Flera andra företag i länet toppar listan, bland annat Sveriges bästa arbetsgivare Grant Thornton, som har anställda i Sundsvall.

Här är hela listan:

1 Grant Thornton

2 Preem

3 Midroc

4 Sabis

5 Ikea

6 LRF Konsult

7 Tobii

8 Knightec

9 Bravida

10 NCC

11 Sigma

12 WSP

13 Väderstad AB

14 Essity

15 H&M

16 Skanska

17 Scania

18 Combitech

19 Xylem

20 Billerud/Korsnäs

21 Acando

22 Sogeti

23 CGI

24 Schibsted Media Group

25 Astra Zeneca

26 Länsförsäkringar

27 Ramboll

28 Volvo Cars

29 Saab (Defence & Security)

30 3