Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ta till er av Bygdéns kunskap

Replik på "Så borde vi bygga om Stora torget", ST 22 januari.

Läste insändaren av vårföre detta stadsarkitekt Bengt Bygdén, mycket bra! Det är en förlust för oss Sundsvallsbor att Bengt inte längre är verksam inom kommunen. Hoppas verkligen stadsbyggnadsnämndens ordförande, stadsbyggnadskontoret och kommunfullmäktige tar till sig vad Bengt har att säga och föreslå.

Ta till er de erfarenheter och yrkesskicklighet Bengt har. Sluta upp med att slösa bort våra pengar på att förstöra vårat redan nu fina gamla torg . Varför förändra något som ej behöver förändras annat än att rusta upp “gamla taxibyggnaden” och snygga till runtom med enkla medel.

Det blir ingen ökad torghandel genom att sänka ner torget och varför glasutbyggnad till vårt gamla fina Stadshus? Helt vansinniga idéer! Slöseri, det är vad det är!Upp till kamp, Sundsvallsbor, gör er röst hörd. Tack Bengt Bygdén för din insändare.

■■ Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Britt-Marie

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel