Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Takidas nya singel släpps på fredag – och så firar bandet nya skivan

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

"Better". Det heter Takidas nya singel som släpps på fredag.

Det sammanfattar även hur bandet känner inför 2016. Bandets nya album "A Perfect World" släpps den 22 april och i samband med albumsläppet gör bandet en releasefest för fansen den 21 april på Göta Källare i Stockholm. Dagarna som följer spelar bandet på Bygget i Åre den 22 april och på Högfjällshotellet i Sälen den 23 april.

– Vi känner absolut inte någon press, vi är bara nyfikna, hungriga och laddade, säger Robert Pettersson i ett pressmeddelande.

2016 innebär nytt sound och nytt album för Takida - ett av Sveriges allra mest streamade band. De har precis inlett ett samarbete med ett amerikanskt management och på det nya albumet A Perfect World har de samarbetat med den amerikanska artisten, låtskrivaren och producenten Ryan Star. Albumet är mer popbetonat än de tidigare, men med sångaren Robert Petterssons karakteristiska röst bibehålls tyngden i låtarna. Med det amerikanska managementet Tour De Force är Takida ett steg närmare en internationell satsning.

– Nu har vi omgett oss med spelare som är hungriga och vill samma saker som vi och i förlängningen kan inspirera hela teamet att ta oss utanför Skandinavien på allvar, säger Robert Pettersson i ett pressmeddelande.