Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tala om vad som är på gång med Sundsvallsbron

Annons

God morgon, Sundsvalls trafikplanerare, jag kanske väckte er lite sent. Saken ligger nämligen till på det här viset, att vi strävar efter en trevligare miljö, även ni förmodar jag, i Sundsvalls city. Det finns olika möjligheter att göra detta på, inga konstiga grejer bara ett logiskt tänkande och lite framförhållning. Vad är bäst för vår stads utveckling i trafiksammanhang?

Vi har fått en ny pampig bro som måste stängas av för underhåll, vilket belastar gamla E4 genom city och bildar köer i redan befintliga körbanor under rusningstid. Bron kommer att stängas av framöver för andra serviceåtgärder.

Tala om för kommuninvånarna vad som är på gång med problemen på bron. Planerade avstängningar för serviceunderhåll gör inte miljön bättre om gamla genomfarten blir enfilig. Peder Björk, se till att rätt man är på rätt plats inom det kommunala, våra skattepengar kan utnyttjas bättre med kompetent personal.

Carl P Dahl

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel