Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Talangen Löfqvist tror tiden talar för Alnö

Bottenlaget Alnö fick slita hårt mot Selånger. Och hårdast slet 15-åriga Ellen Löfqvist på innermittfältet.
– Vi har en ganska tunn trupp och många skadade just nu, säger hon.

Alnö blev mer och mer mattat desto längre matchen led, men i första halvlek stod det unga laget upp bra mot topplaget Selånger.

– Vi måste ha mer stabila spelare med mer erfarenhet. Vi har en ganska tunn trupp och många skadade just nu, så vi lånar många underifrån och det blir ett problem i längden, säger flicklandslagsspelaren Ellen Löfqvist som står noterad för två landskamper.

I förra omgången kom första segern mot Umedalen och Löfqvist tror att laget har något på gång.

– På den senaste tiden har vi verkligen spelat bra så det känns som att vi har bra chanser att hänga kvar, säger hon och fortsätter:

– Vi har spelat bra mot alla lag hittills men tyvärr har siffrorna runnit iväg.

15-åriga Löfqvist fick ett riktigt elddop i kampen om mitten som gick mot den tidigare SDFF-spelaren Jonna Wistrand. Men den yngsta spelaren tar det med ro.

– Jag tänker inte så mycket på vilka jag möter. Det är tufft men jag ser det som en utmaning och det är just det här jag behöver för min utveckling, säger Löfqvist som ska iväg med flicklandslaget till Island den 29:e juni.