Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Talangtävlingen Stjärnskott letar efter nästa stjärna i Sundsvall

I över 30 år har talangtävlingen Stjärnskott anordnats i Sverige. Artister som Zara Larsson, Eric Saade och Peter Jöback började sina karriärer där och nu är det dags för tävlingen igen – och Sundsvall är ett av stoppen i jakten på nästa stjärna.

Talangtävlingen Stjärnskott är en rikstäckande tävling för personer mellan 7 och 16 år. Syftet att skapa en scen för nya unga artister och ett forum för framtidens stjärnor.

Artister som Wiktoria, Zara Larsson, Eric Saade, Molly Sandén, Oman i The Foo, Sanna Nilsen, Magnus Carlsson och Peter Jöback har deltagit i tävlingen i starten av sina karriärer.

Stjärnskottsturnén kommer besöka 15 städer i landet och den 28 april kommer de till Vårmässan i Sundsvall.

Vinnaren av Stjärnskott får spela in en nyskriven låt i en professionell studio och får den mixad av producenter som jobbat med den svenska musikeliten. Låten släpps tillsammans med Lingman & Co management på Spotify och iTunes.

För tre år sedan vann Alma Dahlberg som i år är konferencier för Stjärnskott, för två år sedan vann Hanna Ferm som i fjol kom tvåa i Idol och 2017 vann Tusse som var med i årets upplaga av Talang där han tog sig till semifinal.

Lingman & Co arrangerar Stjärnskott tillsammans med bland andra Världens Barn.