Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tampas förhoppning: Skadad Strålman mot oväntad comeback

Den förre Timrå IK-backen Anton Strålman ådrog sig en fraktur på vadbenet för en vecka sedan. Trots det hoppas han på att vara tillbaka i spel i Stanley Cup-slutspelet.
– Annars skyller jag på min pappa, säger han till NHL.com.

Annons

Det var i matchen mot New York Islanders den 25 mars som Anton Strålman föll och landade med foten under sig och ådrog sig en fraktur på vänstra vadbenet.

Läs också: Anton Strålman tvingades lämna isen med otäck benskada – borta på obestämd tid

Trots den svåra skadan hoppas Strålman på en comeback innan säsongen är över – men det krävs att hans Tampa Bay Lightning tar sig vidare en bit in i Stanley Cup-slutspelet.

– Det hade kunnat värre, jag hade kunnat vara borta resten av säsongen. Jag har åtminstone en chans att komma tillbaka och det är så jag försöker se på saken. Jag kommer att träna så mycket jag kan och försöka göra allt rätt och hoppas att grabbarna tar hand om grejerna på isen så att jag får en chans att komma tillbaka, säger Strålman till NHL.com.

Det finns i nuläget ingen tidsplan när han kan vara tillbaka i spel, men han tränar på för fullt i gymmet, mest överkroppen. Benet måste läka riktigt innan han kan börja belasta det.

– Det är en fraktur på benet och det måste läka helt innan jag kan göra något. Jag hoppas att jag har bra läkkött, om inte skyller jag på min pappa.

Läs också: Anton Strålman nominerad till NHL-trofé