Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tänk på de som har det stressigast i vardagen

Annons

Replik på “Vi kan inte ha en extra E4” ST.nu 18 mars.

Du har tur du som slipper åka genom stan just de timmar som trafiken är som tätast. Andra har inget val. Många har fasta arbetstider som man ska vara på jobbet och måste åka då trafiken är som värst.

Du skriver att det är en minoritet som måste åka då utan att reflektera mer över det. Det handlar om folk som jobbar normala arbetstider och som troligen även har en familj med små barn som ska lämnas och hämtas på dagis med mera. Dessa ska dessutom sedan hinna till och från jobbet, sköta familj och hem och så vidare. Dessa har det tillräckligt stressigt i vardagen och det sista de behöver är pompösa nissar (som du) som har all tid i världen, som dikterar att de minsann kan vänta i bilköerna.

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Så snälla politiker, tänk på de som har det stressigast i vardagen. Det sista de behöver är att sitta längre tid i bilköer när de tar sig till och från jobbet.

Carl N

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel