Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Taxichaufför tog mobiltelefon från berusad kvinna – lämnade henne utan skor och kläder

En kraftigt berusad kvinna lämnades utan skor och ytterkläder efter en taxifärd till Kvissleby. Då kvinnan inte kunde betala för resan tog taxichauffören kvinnans telefon. Han är nu misstänkt för brott.

Polisen larmades till en adress i Kvissleby vid 02-tiden under natten till söndagen sedan en taxichaufför slagit larm om en utebliven betalning för en resa. Chauffören berättade för polisen att han hade lämnat av en kraftigt berusad kvinna, som saknade skor, ytterkläder och hemnycklar.

Han berättade även att han hade tagit hennes mobiltelefon som pant eftersom hon inte hade kunnat betala för taxiresan.

Polisen skickade omedelbart en patrull till adressen för att leta reda på kvinnan, som var uppenbart berusad. Polisen bad även taxichauffören att återvända för att prata med patrullen.

Väl på plats hittades kvinnan efter en kort sökinsats. Hon omhändertogs enligt lagen om berusade personer.

När taxichauffören återvände tvingades han att lämna tillbaka telefonen som han hade tagit. Han är nu misstänkt för egenmäktigt förfarande.