Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tekning: Ny viktig match för Granlo

På lördag tar Granlo emot tabelltvåan Falun på hemmaplan. Klockan 16.00 är det tekning i Sporthallen.

Tekning:

Svenska Superligan, omgång 23.

Granlo BK–IBF Falun, 20 februari, Sporthallen, 16.00

Läget i laget:

Långtidsskadade duon Christoffer Ekstrand och Jacob Glas saknas sedan tidigare. Glas närmar sig däremot comebacken och är aktuell för spel med samarbetsklubben Ankarsvik i derbyt mot IBK Sundsvall på söndag.

Tränarsnack:

Magnus Svensson, Granlo BK: "Vi är ju underdogs och har haft det tufft mot topplagen under säsongen. Men vi har ett bra självförtroende och det vore en bragd att vinna. Falun är bra offensivt och vi måste hantera deras tempo. Det tog oss en period mot Pixbo att göra det men vi fick därefter bättre kontroll och det tar vi med oss. Vi är vassa i våra kontringar och om vi lyckas med spelvändningarna så får vi dem att börja fundera. Vi går som alla andra matcher in för seger men nu är det bara det som gäller kommande matcher. Vi tror mycket på oss själva men det räcker inte att bara tro."

Notera att ...

... I förra omgången förlorade Falun i förlängning mot Sirius som ligger strax ovanför Granlo i tabellen.

... Av serien återstår bara fyra matcher. Granlo ligger strax under strecket och är i stort behov av poäng för att hålla sig kvar i Superligan.

... Senast lagen möttes vann Falun med 10–6 på hemmaplan.