Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Telenors dåliga täckning

Peter Jacobsson, du är inte ensam om att vara besviken på Telenors försäljning av mobilabonnemang. Jag gick på en nit när jag bytte från Telia till Telenor och lyssnade på deras säljare och gjorde ett oplanerat byte av leverantör. Gjorde i sommar en affärsresa till glesbygd och fjäll. Döm om min förfäran när Telenor inte fungerade alls under nästan hela resan. Otryggt av hälsoskäl, och omöjligt att göra det jag planerat, tur att jag träffade en snickare som hade Telia och fick låna hans telefon. Undrar hur många som bytt till Telenor och kommer till glesbygd och upptäcker att de är utan telefon.

Har försökt bryta kontraktet och det är dyrt och krångligt. Jag behöver använda det telefonnummer som jag använt under många år. Frågade en av säljarna för Telenor vad jag skulle göra och han tyckte att jag skulle köpa ett kontantkort på Telia.

S-E Petersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel