Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Telma Olsson i målform när IFK Timrå vann mot Brunflo

Hemmalaget IFK Timrå tog hem de tre poängen efter seger mot Brunflo i division 2 mellersta Norrland. 4–3 (3–3) slutade matchen på lördagen.

– Stark att vinna trots att vi gör en sämre match. Kul att få tre poäng och göra fyra stycken väldigt fina mål framåt där alla målen kan ses som klassmål. Det första målet ett hårt skott utanför straffområdet nere i högra hörnet. De andra tre är fantastiska mål med perfekta pass i djupled på fria spelare. Till nästa match måste vi upp flera steg i försvarsspelet, förbättra närkampsspelet, jobba tillsammans och inte ge bort någonting gratis, kommenterade IFK Timrås tränare Patrick Davis efter matchen.

Telma Olsson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Tova Olsson och Emma Granström, målen för Brunflo gjordes av Jennifer Jönsson, Rebecca Sjöö och Fanny Sterner.

IFK Timrå tog lagets första seger för säsongen, och har fyra poäng totalt. Efter två matcher har Brunflo ett poäng.

I nästa omgång har IFK Timrå Kovland hemma på Timrå IP, lördag 11 maj 13.00.