Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

The Confusions gör en spelning på hemmaplan

Sundsvalls egna The Confusions kliver på den lilla scenen på Q.bar i helgen.

De startade i början av 90-talet och har sedan dess blivit till Sundsvalls stoltheter inom indiepoprock. På lördag kväll gör de en intim spelning – i full sättning– på Q.bar i Sundsvall.

Lördagen 14 oktober klockan 21.30 räknas spelningen gå av stapeln. Och med nio fullängdare och ett gäng EP:s har de mycket i ryggsäcken.

– Det kommer att bli en liten och intim spelning i full sättning där vi kommer bjuda på en mix av både nya osläppta låtar och äldre material och livefavoriter. Just nu jobbar vi på mycket ny musik inför vårt 25-årsjubileum nästa år, 1993 släppte vi våra första låtar på skiva, säger bandet i beskrivningen till evenemanget.

I början av november kommer bandet även att delta i en stödgala till förmån för GIF Sundsvall som dragits ihop av Nätverket GIF Sundsvall och Patronerna. Utöver The Confusions kommer även humorgänger Småstadsliv att underhålla under galan den 2 november.

Läs även: Amerikanskt country-rockband startade sin turné på Aveny

För Plus-kunder: Showaktuella komikerns känga: Därför är Sundsvall sämsta standup-staden i Sverige