Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

The Legends inleder turné genom ett återseende med Tonhallen

Nostalgiföreställningen The Legends är tillbaka. På fredag, 20 oktober, kommer Tonhallen i Sundsvall fyllas med musik från legender som Elvis Presley, Roy Orbinson och Jerry Lee Lewis.

Höstens turné rullar igång genom föreställningen i Sundsvall och i samband med detta släpper de även albumet med samma namn som turnén "World Class Heroes". Plattan är laddad med inspelningar från The Legends tidigare konserter.

Vad som är speciellt för årets turné är att de har med sig en av världens främsta Elvis-tolkare, nämligen Paul Larcombe från England. Han är rankad nummer ett i Europa och har placerats i topp tio i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag: Ultimate Elvis Tribute Artist Contest i Graceland, USA.

Med finns också Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbinson och Jerry Lee Lewis i form av Johnny Duvert och Jerry Carlsson. Under fredagens föreställning kan man räknar med att hitsen avlöser varandra. Under två timmar får publiken göra en resa tillbaka till en epok som aldrig går ur tiden. Låtar som "If I can dream", "Pretty Woman" och "Great Balls Of Fire" är självklara – men det kommer även att bjudas på nyheter. I årets upplaga får publiken bland annat se vad som skulle kunna hänt om Elvis inte dog 1977.

För Plus-kunder: Musikbomben 2018: Till den lilla byn kommer megastora Lasse Stefanz

För Plus-kunder: Het komikerduo till Sundsvall: "Vi tillhör en yngre generation"