Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Thomas Wassberg står högst upp på "Let's dance"-önskelistan

Just nu letar TV4 deltagare inför nästa säsong av "Let's dance".
Högst upp på produktionens önskelista av framtida deltagare ligger Thomas Wassberg, skriver Expressen.

Redan för ett år sedan avslöjade skidlegendaren Thomas Wassberg i Östersundsposten skidprogram "Vakna med Wassberg" att han fått förfrågan om att delta i "Let's dance" tidigare. Då har han tackat nej pågrund av att det inte passat. På frågan om han kan tänka sig att vara med någon gång i framtiden svarar han att han är tveksam, men säger också: "man vet aldrig".

Men nu jagar alltså TV4 den gamla skidåkaren, enligt uppgifter till Expressen. Varken Thomas Wassberg eller kanalen kan bekräfta uppgifterna.

Förra året deltog Ingemar Stenmark i programmet och charmade tittarna hela vägen till final, där han knep vinsten framför Marie Serneholt.

Thomas Wassberg har annars synts flitigt i tv-rutan sedan sin tid som längdskidåkare. "Mästarnas mästare", Filip och Fredriks program "Söndagsparty" och "I huvudet på Gunde Svan" är några av de tv-program han deltagit i.

I vår är han också aktuell i den populära tv-serien "Parneviks" där han kommer att hälsa på hemma hos golfstjärnan Jesper Parnevik och hans familj i Florida.

Thomas Wassberg är en av Sveriges mest framstående längdskidåkare genom tiderna med fem OS-guld och tre VM-guld på meritlistan. Wassberg kommer ursprungligen från Värmland men bor i dag i Åsarna i Jämtland.