Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tidigare GIF-stjärnan på väg tillbaka – till svenska mästarna

Runar Mar Sigurjonsson, 27, gjorde succé i GIF Sundsvall och såldes till Grasshopper.
Nu kan mittfältaren vara på väg tillbaka till allsvenskan. Men det ser inte ut att bli någon återkomst i Sundsvall.
Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är islänningen på Malmö FF:s radar.

Annons

Den isländske mittfältaren stod för några riktigt fina insatser i Sundsvallströjan där han spelade mellan 2013 och 2016.

Efter det såldes Runar Mar Sigurjonsson, 27, till Grasshopper. Succén fortsatte i Schweiz där han tog en ordinarie plats och noterades för tio mål och nio assists på 39 tävlingsmatcher.

Men sedan september i år har det gått tyngre. Med allt mindre speltid och ett kommande VM nästa år har han öppnat ögonen för andra alternativ.

Tidningen Blick, som Fotbollskanalen hänvisar till, skrev nyligen att mittfältarens framtid i klubben är osäker och att tränaren Murat Yakin antytt att Sigurjonsson inte "vill sitta på bänken för evigt".

Nu skriver Fotbollskanalen att den tidigare Sundsvall-spelaren hamnat på Malmö FF:s radar som ett alternativ till på mittfältet till nästa säsong.

Det skulle i så fall kunna bli som ersättare till Erdal Rakip och Oscar Lewicki, som båda har utgående kontrakt och ryktats från klubben.

LÄS MER

► (+) Efter tunga säsongen – så ser GIF-backen på 2018: "Måste hända något"

► (+) GIF Sundsvall bryter med mittfältaren – utnyttjar option i kontraktet

Fanns med på Giffarnas önskelista över Larsson-ersättare – nu uppges han klar för konkurrenten