Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå IK-profilen om ST:s nya app: "Den verkar jättebra"

Nu kan alla som är intresserad av ishockeyn i Medelpad hålla sig uppdaterad enklare än någonsin.
Så här säger Timrå IK:s Jeremy Boyce om Sundsvalls Tidnings nya app:
– Den verkar jättebra, säger Timråprofilen.

Annons

Jeremy Boyce blev matchhjälte nära han avgjorde derbyt mot Sundsvall Hockey i förlängningen i fredags.

– Jag har nog tänkt på det där målet ett par gånger under veckan faktiskt, erkänner Boyce och fortsätter:

– Det var ju skönt att vi vann, speciellt eftersom vi torskat många matcher den senaste tiden. Nu fick vi vinna ett derby på hemmaisen och det ger energi.

Sedan dess har Timrå IK varit spelledigt och på lördag väntar nästa match, borta mot Mora.

– Det har varit bra att få en träningsvecka, det blev dåligt med träningar kring julhelgerna och det kändes lite segt de senaste matcherna. Nu har vi fått extra energi, säger Boyce.

Nu går Hockeyallsvenskan in i ett avgörande skede och med två lag från Medelpad i botten av tabellen blir det högintressant. För de hockeyintresserade i distriktet finns nu möjlighet att hålla sig uppdaterad med ST:s nya app.

MISSA INTE: Håll koll på ditt favoritlag i mobilen – få pushnotiser när vi skriver om Timrå IK och Sundsvall Hockey. Ladda ner ST:s nya app här:

Klicka här för att ladda hem för Iphone

Klicka här för att ladda hem för Android

– Skönt för supportrarna att kunna följa sitt lag på det här sättet. Det finns ju så många bra lag i det här området också och då är det ju perfekt att kunna bestämma själv vad man vill läsa mycket om, säger Jëremy Boyce efter att ha testat appen för första gången.

Han lägger till.

– Jag kommer att ladda ned den själv också.