Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå IK:s Jens Öhman kan bli ny huvudtränare i Östersunds IK

Timrås assisterande tränare Jens Öhman kan bli ÖIK:s nye huvudtränare.
– Det är alltid intressant med lag som satsar, säger Jens Öhman.

Han har styrt Timrå IK de senaste två säsongerna tillsammans med Roger Forsberg. Innan dess var han huvudtränare i Björklöven och förde upp dem i allsvenskan.

Nu går kontraktet med Timrå IK ut för Öhman.

– Det var förstås en härlig resa att få vara med på tillsammans med Björklöven. Det är en fantastisk känsla att gå upp med ett lag, säger Jens Öhman som själv gjorde 174 matcher i elitserien som spelare i Modo och Björklöven.

Frågan är nu om han ska försöka göra om resan till allsvenskan tillsammans med ÖIK?

– Jag ska sätta mig ner med Timrå nu innan jag bestämmer mig vad som ska hända framöver. Jag har ju sett ÖIK en del och jag tycker att de har riktigt bra spelare. Dessutom har de en fin hall och det verkar vara en fin förening. Men som sagt, jag ska sätta mig ner med Timrå först och prata. Mitt kontrakt där går ut sista april, säger Jens Öhman.

Han har skickat intresseförfrågningar till flera klubbar inför kommande säsong, däribland Östersunds IK.

– Det är klart att det är roligt att bra tränare hör av sig. Det är faktiskt en hel del som har hört av sig och vi har förstått att vi har ett gott renommé, säger klubbchefen Kjell-Åke Andersson.

Vad säger du om Jens Öhman som huvudtränare i ÖIK?

– Det är klart att det är ett intressant namn som varit på en hög nivå senaste åren. Vi får se vad som händer. Vi jobbar hårt nu med både tränare och spelare. Men det finns inget som är klart ännu.