Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå klar seriesegrare efter seger

Seger, 6–3 (2-1, 1-2, 3-0), borta mot Sundsvall FBC Ungdom, var precis det som behövdes. De tre poängen gör nämligen att Timrå är seriesegrare i division 1 Norrland i innebandy. Sundsvall FBC Ungdom slutar på nionde plats i tabellen.

– En tuff match som inte avgjordes förrän i tredje perioden. Segern innebär att vi vinner serien och därmed får vi välja motståndare i kvalet, och vi kommer att spela mot Gimonäs från Umeå. Vi ledare är väldigt stolta över detta unga och hungriga lag som är så trygga och säkra tillsammans, klarar av att gå ut att och spela bra innebandy i varje match. Även vår trogna publik som kommer och stöttar oss i varje match är guld värda. Idag vann vi som ett lag, men tredjeformationen stack ut lite extra, kommenterade Timrås tränare Tomas Lindström.

Matchen var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Timrå.

Axel Hjälm gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Pontus Näs, Ludvig Bosk, Viktor Jonson och Daniel Sjöblom, målen för Sundsvall FBC Ungdom gjordes av Lukas Olsson, Eric Dieckelman och Anton Lundgren.