Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå lånar in SHL-målvakt mot Björklöven: "Vi måste få stopp på blödningen nu"

Tre raka förluster. Det ska inte bli en fjärde. I alla fall om Timrå IK:s tränare Roger Forsberg får bestämma.
– Vi måste få stopp på blödningen nu, säger han inför söndagens hemmamöte mot Björklöven.

Fyra poäng ner till gästande Björklöven. Två poäng upp till åttondeplacerade Leksands IF. Det är viktiga poäng som står på spel i Timrå Isstadion.

Då lånar Timrålaget in SHL-målvakten Adam Reideborn, som till vardags spelar i Modo. Reideborn har haft en tuff säsong och är den som släppt in överlägst flest mål av samtliga målvakter i SHL denna säsong.

– Vi har ett bra samarbete med Modo och de frågade om han kunde få stå en match hos oss för att få lite matchform. Det var en bra lucka att ta in honom för oss och Modo spelar inte igen förrän mitten av nästa vecka så det passade perfekt, säger Roger Forsberg.

Adam Reideborn har även tidigare vaktat Timrås kasse och är en spelare som Forsberg har gott förtroende för.

– Han stod fem matcher åt oss och vi vann fyra av dem, om jag inte minns fel, så det är en absolut en spelare jag litar på, säger han.

Inför matchen ser även Timrås trupp mer komplett ut än tidigare matcher och nästan alla är friska och redo för spel.

– Den enda som saknas är Marcus Bohman som haft problem länge, men annars är alla friska och redo för spel. Johan Johnsson vilar nog mot Björklöven men kommer vara aktuell redan mot AIK på tisdag, säger Roger Forsberg.