Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå lånar in SHL-spelare: "Är bra för mig"

Timrå förstärker forwardssidan kommande matcher.
Färjestadsspelaren Victor Ejdsell lånas in i fyra matcher.
– Jag trivs med gänget i Timrå. Många unga så det har varit lätt att komma in i gruppen, säger Ejdsell till Färjestads hemsida.

Tidigare denna säsong lånade Timrå Victor Ejdsell från Färjestad. Det blev ett succélån. På fem matcher gjorde 20-årige Ejdsell fyra poäng och imponerade stort i den rödvita tröjan.

Nu får han chansen att visa upp sig för Timråfansen igen. Klubbarna har kommit överens om att Ejdsell ska spendera fyra kommande matcher på lån hos Timrå.

– Vi ser det som en viktig del i Victors utveckling. De senaste matcherna han gjort i Timrå så har han haft ungefär 15 minuters istid. Här kanske han skulle få max 2-3 vilket inte är bra i den fas han är just nu. Dessutom vill vi ha honom i matchtempo om det skulle hända något här. Det kommer bland annat ett JVM framöver där vi har två som aspirerar på platser och då måste vi täcka upp här hemma, säger Färjestads sportchef Leif Carlsson till klubbens hemsida.

LÄS MER: Expertens utspel – därför ligger Timrå och Sundsvall i botten

En utlåning som Victor Ejdsell själv välkomnar.

– Jag trivs med gänget i Timrå. Många unga så det har varit lätt att komma in i gruppen. Sedan är det ju så att jag vill spela och det här är bra för mig nu, säger han.

SE MER: "Elias Pettersson kan bli en favorit"