Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå ny serieledare efter seger mot IBK Luleå

Timrå slog IBK Luleå borta med 9–3 (2-1, 3-0, 4-2) och är ny serieledare i division 1 Norrland i innebandy efter 16 spelade matcher, ett poäng före Sundsvall FBC. Sundsvall FBC har dessutom en match mer spelad. IBK Luleå ligger på åttonde plats i tabellen.

– Det var en rätt så ruffig och svängig match som vi kontrollerade bra. Vi hade ett bra försvars- och målvaktsspel matchen igenom och framåt gjorde vår unga talang Måns Holst en bra match, som han krönte med sitt första mål i klubben, kommenterade Timrås tränare Tomas Lindström efter matchen.

Vinsten mot IBK Luleå innebär att Timrå har fyra matcher i rad med seger på bortaplan.

Marcus Alm gjorde två mål, övriga mål för bortalaget gjordes av William Öhlén Nylund, Hampus Strömberg, Axel Hjälm, Daniel Sjöblom, Jonas Lundahl, Måns Holst och Ludvig Bosk, målen för IBK Luleå gjordes av Emil Johansson, Mattias Berlin och Casper Olofsson.

I nästa omgång har Timrå Jemtland hemma i Timrå Sporthall, lördag 23 februari 13.00.