Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå prisas – bästa tillväxtkommun i länet

Nyanställer, ökar omsättningen och går med vinst.
Tre kriterier som väger tungt när näringslivets tillväxt ska rangordnas.
Och Timrå kommun toppar i länet.

Timrå är kommunen som har bästa tillväxt bland företagen i länet. Det visar en faktaundersökning som kreditupplysningsföretaget Syna genomfört genom att granska boksluten hos företagen.

Hela 36 företag i Timrå lever upp till samtliga tre kriterier i undersökningen och det gör att de har stor del i placeringen som länets etta. Det är femte gången som Timrå vinner priset och det är rekord.

Men det är inte bara när det gäller tillväxten som Timrå toppar. De senaste åren har Timrå kommun även placerat sig etta i länet när det gäller företagsklimatet. En undersökning som Svenskt Näringsliv genomför bland landets 290 kommuner.

Läs också: Ny undersökning visar: Timrå kommun har det bästa företagsklimatet i länet

Priset, Bästa Tillväxt, har delats ut sedan 2007 och vinnande kommun i varje län får diplom och fri tillgång till Bästa tillväxt logotypen. Tvåa i Västernorrland kom Ånge kommun medan Sundsvall placerade sig fyra bland länets sju kommuner.

Läs även: Timrå i topp i näringslivsranking – igen

■ ■ För mer nyheter om Timrå – följ ST Timrå på Facebook.