Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå PRO

Timrå PRO:s medlemsmöte den 18 nov. Öppnades med att välkomna 10 nya medlemmar. Friskvårdskonsulent Linda Berggren presenterade sitt företag Hälsomix och välkomnade PRO-medlemmar att prova olika behanlingar till viss rabatt. Avslutade med uppfriskande pausgymnastik. Hans Berntzén bjöd därefter på sång och roliga historier, som framkallade många glada skratt.

Därefter smakade kaffe med macka jättegott. Kassören presenterade budgetförslag för 2009, som enhälligt godkändes. Mötet beslöt höja föreningsavgiften med 20 kronor per år f.o.m. 2009. Ordf. presenterade resultatet av en enkät, som visar hur liten kännedom riksdagspartier och förtroendevalda har om den orättvisa beskattningen av pensioner. Berit Åhlberg efterlyste fler cirkelledare och Karin Isaksson informerade om julfesten den 11 december. Mötet avslutades som vanligt med lotteridragning.