Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå PRO

Timrå PRO:s

medlemsmöte den 18 november höllspå Vivansborg. Ordförande Bengt Axelsson hälsade välkommen och började mötet med att presentera 10 nya medlemmar. Friskvårdskonsulent Linda Berggren presenteade sitt företag Hälsomix och avslutade med uppfriskande pausgymnastik. Hans Berntzén bjöd därefter på sång och roliga historier,som lockade till många skratt. Därefter smakade kaffe med macka jättegott.

Kassören Gun-Britt Eriksson presenterade budget för 2009, som enhälligt godkändes. Mötet beslöt att, enligt styrelsens f örslag, höja föreningavgiften med 20 kronor per år f.o.m. 2009. Ordförande visa de en enkät, som visar hur litet riksdagspartierna och de förtroendevalda känner till om den orättvisa beskattningen av pensionärerna. Berit Åhlberg efterlyste fler cirkelledare. Karin Isaksson berättade om julfesten. Mötet avslutades som vanligt med lotteridragning.