Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå pulvriserade de sista minuterna två hemmamatcher i rad – laget är i stort behov av mental hjälp

Vad är det egentligen frågan om när Timrå, ett SHL-lag som är helt och hållet i paritet med såväl Färjestad som Malmö, spelar helt jämna matcher mot detta motstånd, men som i två hemmamatcher på raken blir fullständigt utklassade under matchens fem sista minuter? Plötsligt fullständigt pulvriserade under matchens fem sista minuter när tusentals supportrar som bäst ser tre nyttiga poäng i sikte.

Förlåt vår undran: Pågår en konflikt i truppen? Är det någon form av protestaktion från spelarna?

Vi har då aldrig sett på maken. Gör spelarna verkligen sitt bästa under 100 procent av matchtiden? Hur kan skillnaden lagen emellan plötsligt bli så gigantiskt stor efter jämn kamp i totalt sett 90 procent av matchtiden?

Kan bara hålla med ST:s Jennifer Engström som uppmanar Timrå till att söka mental hjälp från någon erkänt duktig idrottspsykolog. Behovet är stort och tiden finns ännu men börjar nu bli alltmer knapp. Agera!

Ville, Valle och Victor

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Läs också: [+] Engström: "Ta mental hjälp Timrå, innan det är för sent"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel