Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Timrå tappade matchen i tredje perioden mot Örnsköldsvik

Det var länge en jämn match för Timrå hemma mot Örnsköldsvik. Men i tredje perioden avgjorde Örnsköldsvik och vann matchen i division 1 Norrland i innebandy med 10–7 (4-2, 2-4, 4-1).

– Vi kom inte upp i normal standard idag, efter ett tre veckors långt uppehåll så hade vi svårt att komma in i matchen och det visade sig i både tempo och tajming. Vi vet att vi kan mer och kommer att visa det framöver. Positivt från matchen var att vår förstaformation med Ludvig Bosk, Wille Nylund, Fredde Carlson och bröderna Axel och Erik Hjälm var bra matchen igenom, kommenterade Timrås tränare Tomas Lindström.

Målgörare för hemmalaget var Axel Hjälm 3, Erik Hjälm 3 och Hampus Strömberg, och för bortalaget Anton Byström 3, Johan Börjegren 2, Tobias Holmgren, Gustav Haarstad Nyberg, Viktor Jonsson, Oskar Spetsare och Petter Sundwall.

För tabellens utseende betyder det här att Timrå ligger på fjärde plats medan Örnsköldsvik har sjundeplatsen.

Timrå tar sig an Gamla Stan i nästa match borta lördag 16 februari 14.00.