Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter drygt 40 år inom politiken i Timrå – nu slutar Kenneth Westberg (M)

Han började med politiken för över 40 år sedan och har sedan dess varit ett känt ansikte i Timrå. Nu slutar Kenneth Westberg och säger ifrån sig samtliga politiska uppdrag.

Annons

Kenneth Westberg är 77 år och de senaste åren har han mest suttit tyst under kommunfullmäktiges möten. Tidigare var han den som ofta sågs i talarstolen. Oavsett om det var som Socialdemokrat eller som Moderat politiker, han bytte sida för drygt sex år sedan.

Kenneth Westberg under ett möte i Timrå kommunfullmäktige.

Läs mer: Kenneth Westberg byter från rött till blått

Kenneth Westberg lämnade sitt beslut om att avsluta samtliga sina uppdrag under fredagen. Det är som ordinarie ledamot i kommunfullmäktige samt kultur- och tekniknämnden samt i AB Timråbos styrelse som 77-årige Westberg har varit aktiv. Han själv vill inte ge någon speciell anledning till att han slutar.

– Det är ingenting märkvärdigt med det. Jag hoppar av och så är det, säger han.

Under åren har han varit involverad i många projekt i Timrå som blivit av och inte. Golfbanan, amfiteatern och bostadsrättsföreningen Örnen är några exempel. På senare år var det också många bataljer i kommunfullmäktige med den forne partikamraten Ewa Lindstrand (S). Bland annat om dragningen av järnvägsspåret.

Läs åckså: Westberg: "En död hand läggs över Timrå"

Nu är det färdigt med de diskussionerna och en politisk epok går i graven i Timrå.

Mer läsning

Annons