Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler restauranger i Timrå

/
  • Från vänster Micke Jonsson och Tommy Forsgren som öppnar en ny lunchrestaurang i Timrå. På bilden håller man på att blanda ingredienser till en av såserna som båda lagar.
  • Tio olika såser tillverkas i Mariedalsköket i Timrå. Såser som sedan säljs på burk i butiker.
  • På måndag öppnar från vänster Tommy Forsgren och Micke Jonsson en ny lunchrestaurang i det som tidigare varit kök och servering i före detta servicehuset Mariedal.

En ny lunchrestaurang med plats för 80 gäster öppnar i Timrå på måndag. Det är Micke Jonsson och Tommy Forsgren som satsar i Mariedal, där killarna redan tillverkar såser som säljs i livsmedelshandeln.

Annons
Såserna har gått över förväntan och vi säljer i olika livsmedelsbutiker i Sundsvall, Timrå och Härnösand, berättar Micke Jonsson.
Tio olika färdiglagade såser på burk gör man i dagsläget. Och mycket talar för att den verksamheten kommer att expandera. Förhandlingar med en distributör pågår och förhoppningen är att nå ytterligare drygt 100 butiker.
Samtidigt vill man utnyttja köket och utrymmena som finns till en lunchrestaurang. Det handlar om den yta som tidigare användes av servicehuset.
Just nu pågår det sista arbetet med att fräscha till lokalerna.
Det kommer att finnas plats för 80 lunchgäster.
Och båda tror att det finns tillräckligt med lunchgäster för att klara konkurrensen med andra restauranger i kommunen.
Vi kommer att satsa på genuin hemlagad svensk husmanskost.

Mer läsning

Annons