Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart med ny kultur- och teknikchef till Timrå kommun

Nu är det klart att det blir kultur- och teknikförvaltningens avdelningschef väg- och trafik, Jan Eriksson, som blir ny förvaltningschef på kultur- och teknikförvaltningen. Han efterträder Ronnie Söderlund som går i pension.

Annons

Nämndordförande Jan-Christer Jonsson är nöjd över rekryteringen och att man kunnat hitta kompetensen internt.

– Jan Eriksson kan verksamheten och kommunen, vilket ger ett försprång och trygghet för uppdraget. Att man kan få högre befattningar i kommunen och utvecklas som medarbetare är viktigt för Timrå kommuns arbetsgivarvarumärke. Dessutom känner jag mig trygg i det fortsatta arbetet i nämnden eftersom Jan Eriksson är ett känt och respekterat namn som redan nu arbetar nära nämnden, säger Jan-Christer Jonsson.

Intresset för tjänsten har varit stort med många bra kandidater. Enligt kommunen föll valet på Jan Eriksson för att han har den analytiska förmågan, den sakliga kompetensen och de bästa utvecklingsförslagen för förvaltningen.

– Jan Eriksson har verkligen visat att han kan driva och utveckla kultur- och teknikförvaltningen för att vi ska vara proffs på service och skapa en fantastisk livsmiljö för de som bor, verkar och vistas i kommunen, säger kommunchef Andreaz Strömgren.

Jan Eriksson börjar sitt nya uppdrag i april.

Mer läsning

Annons