Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mamma misstänks för misshandel på skola

/
  • Det var på Arenaskolan i Timrå som bråket mellan elev och förälder inträffade.

De två tjejerna kom i bråk under skoldagen.
Det slutade med att den ena flickans mamma kom till skolan.
Nu är mamman åtalad för misshandel.

Annons

Det var i mitten av december förra året som två elever på Arenaskolan i Timrå kom i luven på varandra. Bråket ska från början ha handlat om att tjejerna hade en affär med samma kille. Det bråket stannade upp efter ett tag och tjejerna kom ifrån varandra.

Det blossade dock upp igen då den ena flickans mamma kom till skolan. Hon ska ha börjat skrika på tjejen som bråkade med dottern. Och enligt vittnesmål var det inga trevliga ord som mamman använde. "Du är en hora." "Du är så jävla ful.", har ett vittne berättat att mamman kallat eleven. Både lärare och elever är hörda av polisen som vittnen till bråket.

Det ska också ha uppstått bråk mellan mamman och dotterns antagonist. Mamman ska ha slagit flickan i ansiktet med knuten näve, flickan ska då ha knuffat mamman. I samband med knuffen ingrep bland annat en av skolans biträdande rektorer och bråket ska ha stannat av.

Polis kallades då till Arenaskolan och patrullen fick reda på att händelsen delvis spelats in på film. Den filmen som spelades in med mobiltelefon finns med i förundersökningen.

Nu står mamman åtalad för misshandel. Ett brott som hon förnekar. Hon menar i förhör att hon aldrig slagit flickan utan endast knuffat henne.

Mer läsning

Annons