Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Marcus från Söråker var med i Postkodmiljonären – vann 100 000 kronor

Marcus Kullin, från Söråker, vann mycket pengar i TV4:s program Postkodmiljonären. Han klarade tio frågor innan det blev för svårt och kunde gå därifrån med 100 000 kronor.

Annons
Bild: TV4

Under fredagskvällen var det som vanligt Postkodmiljonären på TV4. I förra veckans program fick tittarna stifta bekantskap med Marcus Kullin, 31 år från Söråker, Timrå kommun. I det programmet hade han klarat frågan värd 30 000 kronor.

I veckans program var han tillbaka för att fortsätta sin resa mot den högsta vinsten på en miljon kronor. Resan gick sakta men säkert upp till frågan värd 150 000 kronor och när den frågan kom hade han gjort av med sina livlinor.

Frågan för 150 000 kronor, som blev för svår för. Rätt svar är drake. Bild: TV4

Frågan var vad Fafner var inom nordiskt mytologi och där blev det för svårt. Rätt svar på frågan var drake, men Marcus Kullin bestämde sig för att hoppa av.

– Jag har bränt alla livlinor och har dålig koll själv, så att jag tackar för mig, sa han i programmet och gick därifrån hundra tusen kronor rikare.

Pengar som, förutom utbildning och körkort, verkar gå till ett par nya skor då hans gamla höll på att falla sönder som du kan se i klippet nedan.

Mer läsning

Annons