Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miriam Bryant gjorde succé på Folkan Waterfront

Miriam Bryant har tagit Sverige med storm och på Fagerstranden i Timrå under Folkan Waterfront gjorde hon inga undantag. "Det är stort att de har lyckats tagit hit henne" säger Ingela Waldehagen.

Annons

Miriam Bryant har tagit Sverige med storm och på Fagerstranden i Timrå under Folkan Waterfront gjorde hon inga undantag. Cirka 4000 människor har tagit sig till kvällens uppträdande och jag skulle bli förvånad om det var någon som gick härifrån besviken.

Läs också: Folkan Waterfront bjöd alla barn på en dag fylld med aktiviteter: "Det är en succé"

Vilken show hon gör och vilken röst hon har. Folkan Waterfront visar för fjärde året i rad att de vet hur man bokar in rätt artist för denna årligen återkommande sommarkväll.

– Det är jättebra att de har lyckats tagit hit henne, jag tycker hon gör mycket bra låtar. Dragon och Black Car är mina favoriter, säger Gertrud Wiklander.

Hon fångade hela publiken med sin närvaro

Miriam Bryant som har engelska och finska rötter slog igenom med låten ”Push Play” 2013 och har sedan dess haft flera låtar på Svensktoppen. Under en period hade hon tre av sina låtar på plats nummer ett, två och tre, vilket ingen annan artist kan skylta med.

Blotta 25 år gammal har hon redan etablerat sig ordentligt på den svenska musikscenen och ingenting tyder på att hon kommer att lämna den i första taget.

Se också: BILDEXTRA: Folkfesten har börjat – se alla bilder från Folkan Waterfront på Fagerstranden

Väninnorna Anna Sterneld och Ingela Waldehagen hade äntligen lyckats tagit sig till Folkan Waterfront då det hade kommit förhinder de tidigare åren.

– Det är stort att de har lyckats tagit hit henne. Man undrar vad hon tycker om att komma hit till den här lilla orten, men skulle man prata med henne tror jag att hon skulle tycka om det, säger Ingela Waldehagen.

– Jag har velat gå varje år men det har kommit saker i vägen, men nu äntligen kunde jag gå och det är jättekul att det var just Miriam detta år. Jag tycker hon är jättebra, säger Anna Sterneld.

Det syndes att hon njuter av att få sjunga

Under kvällen kunde man hitta alla åldrar som har olika typer av musiksmaker. Efter hennes deltagande i programmet ”Så mycket bättre”på TV4 har Miriam Bryant blivit en mycket folkkär artist som lämpar sig perfekt för en sådan tillställning som Folkan Waterfront. Det bevisade sig när hon uppträdde med låten ”Allt jag behöver” och publikhavet sjöng med varenda minut. Hon bjöd även på en överraskning med att spela en osläppt låt som heter ”Game”, vilket publiken uppskattade.

– Jag tycker om showen och jag älskar hennes låtar, nu spelar hon min favoritlåt Black Car, säger Matilda Hagelstedt.

Läs också: Folkan Waterfront engagerar ungdomarna: "Betyder ofantligt mycket för Timrå"

Hon gör det havsnära läget i Fagervik idylliskt med sin närvaro. Hon uppträder professionellt och gör det samtidigt med sådan känsla att det känns som hon är en ur publiken. Miriam Bryant välkomnade oss med öppna armar under kvällen när hon berättade om sitt egna kärleksliv. Kärlek var också temat mellan låtarna och det är självklart någonting de flesta av oss kan relatera till. Jag kan bara ta av mig baskern, buga och bocka och tacka henne för att hon kom hit och gav oss ett fantastiskt uppträdande.

Miriam räcker upp handen och sjunger ut
Miriam tog Folkan Waterfront med storm.

Mer läsning

Annons