Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Morgongudstjänster i Timrå

Varje tisdag- och torsdag morgon hålls en mindre gudstjänst i Inbetweens lokaler i Timrå. Det blir en liten stund för avkoppling och eftertanke.

Annons
Vi gör det här för att kunna samlas till bön och samla kraft till arbetet, säger kyrkoherde Arne Selander, som höll i andakten under tisdagsmorgonen.
I den lilla lokalen kryptan med ett tak som har små lampor som föreställer stjärnhimlen, hade sju personer samlats för att delta.
Alla kom från kyrkan. När kryptan öppnades var förhoppningen att fler Timråbor skulle ta chansen att besöka morgongudstjänsterna. Men så har det inte blivit.
Arne Selander hoppas kunna puffa lite extra för verksamheten när pastorsexpeditionen flyttar till Centrumhuset, där även Inbetween har sina lokaler.
Tisdagens predikan handlade mycket om att kunna visa hänsyn och ge förlåtelse. Under den cirka halvtimme andakten pågick sjöngs två psalmer, en kortare predikan, några ord om empati och nattvarden, som görs en gång i månaden.
Gudstjänsterna är alltid korta och tanken är att alla som jobbar ska ha en chans att hinna hit klockan 08.00. Innan Inbetween fanns arrangerandes motsvarande i Timrå kyrka. Och alltid kommer den några besökare.
Under de sju och ett halvt år jag varit här har jag aldrig behövt vara ensam. Det är viktigt att komma tillsammans för att höra guds ord och kunna knäppa händerna.

Mer läsning

Annons