Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Populär föräldramässa tillbaka i Timrå

För två år sedan hölls en föräldramässa i Timrå. Nu gör den comeback efter att ha vilat sedan dess. "Jag tror återigen på succé", säger Britt-Louise Nyholm.

Annons

Efter en höst med ett antal After Work-träffar är det till helgen dags för en föräldramässa i Timrå. Under lördagen slås portarna upp till mässan som hålls i Timrå gymnasiums lokaler.

Britt-Louise Nyholm,  samordnare för trygghet och hälsa i Timrå kommun.

Där kommer det att bjudas på bland annat föreläsningar från författaren och psykologen Bengt Grandelius, livstidspedagogen Anna Nygren innan Ingegerd Gavelin avslutar dagen.

– Vi har verkligen jobbat med att skapa en bredd bland våra föreläsare och jag tycker vi har lyckats. Dessutom erbjuder vi pyssel i gymnasieskolans bibliotek för de som tar med sig yngre barn och Timrå IK kommer att dela ut hockeybiljetter till hemmapremiären i höst, säger Britt-Louise Nyholm, samordnare för trygghet och hälsa i Timrå kommun, i ett pressmeddelande.

Populär föräldramässa tillbaka i Timrå. Under lördagen håller man till i Timrå gymnasiums lokaler.

Läs mer: Inspirerande föräldraträffar fyller fem år

Senast föräldramässan anordnades för för två år sedan och den blev då väldigt uppskattad av besökarna.

– På plats under dagen kommer det att finns många lokala aktörer som på olika sätt möter och jobbar med barn, ungdomar och familjer. Det finns ett enormt engagemang i den här kommunen att både delta, bidra och engagera sig. Jag tror återigen på succé precis som förra gången 2014, då bland annat Jenny Klefbom och Fredrik Westin medverkade, säg Britt-Louise Nyholm.

Läs mer: Mässan blev en succé

■ ■ För mer nyheter om Timrå, klicka här – och följ ST.nu på Facebook.

Mer läsning

Annons