Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timrå bäst i sex-test

/

Enligt en inte alldeles vetenskaplig undersökning som tidningen Aftonbladet gjort bland sina nätläsare är Timråborna de som har klart bäst sex i Sverige. Hela 52 procent av kvinnorna och 23 procent av männen svarade \"Ja\" på frågan om deras sexliv är fantastiskt.

Annons
Skillnaderna mellan könen är visserligen uppenbara, vilket tyder på att undersökningen är godtycklig, och man kan gisa sig till att fler kvinnor svarat på enkäten. Den visar till exempel att 57 procent av männen i Timrå har sex mindre än en gång i veckan, medan 80 procent av kvinnorna har sex en eller fler gånger under samma tid.
Det kan i och för sig betyda att andelen lesbiska kvinnor i Timrå är särskilt högt, men det förtäljer inte undersökningen.
En klar majoritet av Timråborna anser också att den egna partnern är det mest upphetsande som finns, medan den som gillar romantisk middag och blommor inte har mycket hämta i Timrå. Och den som vill åtnjuta en Timråbos gunst och är osäker på favoritställning i sänger kan med fördel testa den djurlika - barkifrån är alltså klart populärast, över femtio procent av både kvinnorna och männen i TImrå föredrar sex på det viset.

Mer läsning

Annons